Kunstudstilling til fordel for Orø Skole

Det skønne værk er blandt de udstillede malerier, som kan købes. Salget er til fordel for Orø Skole. Foto: Rolf Larsen.

Det skønne værk er blandt de udstillede malerier, som kan købes. Salget er til fordel for Orø Skole. Foto: Rolf Larsen.

På søndag er der fernisering og udstilling af malerier på Spisestedet Orø.

Normalt når man taler om fernisering, drejer det sig om mere eller mindre professionelle voksne, som deltager. Men Birthe Denkel og Clay Green, synes også man skal give børn en chance for at vise, hvad de kan. Derfor henvendte de sig til Orø Skole – det er vi nogen som stadig kalder øens skole – og spurgte om eleverne ikke kunne tænke sig a male nogle billeder som kunne hænge på væggene i Spisestedet Orø.

Det var der, og det blev til hele 16 malerier. Om der skulle være en enkelt Picasso eller to blandt de unge kunstmalere vides ikke, men kom selv og se på dem i weekenden, og på søndag bliver de udbudt til salg.

Prisen bestemmer kunderne , men man må gerne være lidt rundhåndet, for overskuddet går ligesom det årlige loppemarked til ekstra aktiviteter for skolens elever.

Leave a Reply