Web-TV: Bliv lidt klogere på Arena- og svømmehalsprojekterne

Jesper von Staffeldt interviewer Søren Wolstrup om bl.a. Holbæk Arena.

Jesper von Staffeldt interviewer Søren Wolstrup om bl.a. Holbæk Arena.

Der bliver luftet mange idéer til nye idrætsanlæg – fra Arena-projektet på en pløjemark mellem Holbæk og Tveje-Merløse til et vandkulturhus på havnen. Søren Wolstrup guider os igennem de forskellige projekter, i dette web-tv indslag.

Søren Wolstrup er tidligere erhvervschef, byråds- og amtspolitiker for De Konservative og han har sat sig godt ind i tingene.

Udsendelsen har tidligere på måneden været bragt på LokalKanalen. Siden udsendelsen blev optaget og sendt på LokalKanalen, har et flertal i Holbæk Byråd i budgettet for 2015 – 2018 afsat i alt 14 millioner kroner til et Vandkulturhus og udvikling af Holbæk Havn.

Læs også: 14 millioner til vandkulturhus og udvikling af havnen

Skriv et svar