Tuse IF er årets børneklub

DBU Sjælland har kåret Tuse IF til at være Årets Børneklub. Det fejres på lørdag med taler og fodbold.

Det er lokalunionens børneudvalg som har voteret og at valget faldt på Tuse IF har blandt andet baggrund i, at klubben efter udvalgets mening har formået at skabe et levende og udviklende børnemiljø i arbejdet med børnefodbolden og en klar rød tråd, som også lyser igennem hele opbygningen af Tuse IF’s organisation og setup’et omkring klubbens mange børnehold.

Klubbens arbejde med værdier i hverdagen og inddragelse af både børn og forældre har, sammen med de fysiske rammer – der både er med til at skabe optimale muligheder for det enkelte barns udfoldelse i fodboldspillet og medvirket til alsidig og udfordrende leg med bolden – har været medvirkende til at det netop blev Tuse IF, som blev årets børneklub på Sjælland.

– Det er DBU Sjællands børneudvalgs opfattelse, at Tuse IF har samlet set skabt en motiverende og støttende base som udgangspunkt for et udviklende og inspirerende børnemiljø, der gør det attraktivt for børn og forældre at være medlem af og spille bold i Tuse IF, fortæller en begejstreret børneudvalgsformand Kim Møller.

Udnævnelsen fejres lørdag
I morgen lørdag bliver den fine titel fejret ved Idrætshuset i Tuse.

Arrangementet starter klokken 10.00 med DBU 5 mandsstævne og fodboldkampe. Klokken 10.30 er der Bold og leg for alle børn og DBU Sjællands Børnepris 2014 overrækkes klokken 11.15, hvor der også vil være taler af Kim Møller fra DBU Sjælland og Emrah Tuncer, Formand for kultur og unge.

Leave a Reply