Rocker dømt for at klippe finger af offer

En 34-årig mand med tilknytning til Bandidos er blevet dømt  for bl.a. denne brand i en ejendom på Hejrebjergvej ved Jyderup. Husets beboer, en 28-årig mand, fik ved samme lejlighed klippet venstre lillefinger af med en grensaks.  Foto: Skadestedsfotograf.dk / Johnny D. Pedersen.

En 34-årig mand med tilknytning til Bandidos er blevet dømt for bl.a. denne brand i en ejendom på Hejrebjergvej ved Jyderup. Husets beboer, en 28-årig mand, fik ved samme lejlighed klippet venstre lillefinger af med en grensaks. Foto: Skadestedsfotograf.dk / Johnny D. Pedersen.

En 34-årig mand med tilknytning til rockergruppen Bandidos blev i dag ved retten i Holbæk kendt skydlig i grov vold, våbenbesiddelse, røveri, trusler og brandstiftelse.

Om aftenen den 9. januar i år, troppede den 34-årige op på en adresse, sammen med en anden mand, på Hejrebjergvej i Jyderup, for at indkræve en hash-gæld hos den 28-årige mandlige beboer.

Den 28-årige beboer fik klippet lillefingeren af med en grensaks og bagefter blev der sat ild til den stråtænkte ejendom.

Det var dog ikke den eneste voldsepisode, som den 28-årige havde været udsat for. Få dage før – den 20. december 2013 – fik han stukket en kniv gennem hånden.

Politiet anholdt i februar to mænd – den 34-årige og en anden mand, som nævningetinget fandt, at det ikke var bevist, at han havde deltaget.

Begge rockere har hele tiden nægtet sig skyldige.

Ekstrabladet.dk skriver, at retten tager stilling til strafudmålingen på fredag.

Leave a Reply