23. september 2023

Nogle af landets bedste DJs sørger lørdag aften for festen på Harlekin. PR Foto.

Nogle af landets bedste DJs sørger lørdag aften for festen på Harlekin. PR Foto.
Nogle af landets bedste DJs sørger lørdag aften for festen på Harlekin. PR Foto.
I aften står nogle af landtes bedste DJs for festen på Harlekin i Holbæk.

– Det bliver fem timers non-stop madness, når vi med fem af landets dygtigste DJs og fem dansende Tuborg-piger indtager Holbæk. Gæsterne kan forvente at blive overraskede, når vi forsøger at vende op og ned på hele kluboplevelsen. Vi tager blandt andet DJs ned på dansegulvet og overrasker med en kendt artist som hypeman, forklarer DJ Er Du Dum Eller Hvad om konceptet for Tuborg Apropos Lives tour.

DJ Er Du Dum Eller Hvad har domineret de danske og internationale scener gennem de seneste år med sin progressive lyd og sin karakteristiske hovedbeklædning. Nu står han i spidsen for Tuborg Apropos Live, som i 2013 blev skabt som en online platform, der skulle vise de største danske DJ-talenter frem på steder, hvor ingen DJ før havde spillet. En enestående interesse for konceptet førte ’DJ-familien’ ud på en national forårs-tour, der blev modtaget flot af dansende gæster over hele landet. DJ-eliten har fået mod på mere, og er klar til at gøre efterårets tour til den største og vildeste hidtil.

Touren er nu nået til Holbæk, der får en aften i selskab med hele Tuborg Apropos Live-familien. DJsene vil spille back-to-back mod hinanden fra forskellige nye placeringer på klubben. Alt imens vil kendte artister øge stemningen hos gæsterne. I foråret var blandt andre Kidd, Orgi-E og Klumben en del af touren. DJ Er Du Dum Eller Hvad lover nye DJs og hypemen på efterårets tour, som han har høje forventninger til:

– Forårets tour var en kæmpe succes. Det var en stor fornøjelse at feste med hele Danmark – og skabe nyt liv på klubberne. Forventninger til efteråret er derfor ret store, da vi kan se frem til nogle gigantiske fester i eksempelvis Holbæk, der har bestilt konceptet efter de har set det impact, det havde i foråret. Hele holdet har øvet sig gennem flere uger, og vi glæder os til at vise, at man kan holde fest på en hel ny måde!

Tuborg Apropos Live vil være et udstillingsvindue for dansk DJ-kultur. Det er et projekt, som Tuborg gerne vil fremme, fortæller senior brand manager, Malin Gardeström:

– Tuborg har over de sidste 30 år engageret sig i musikken, og i sær støttet projekter og initiativer der kan være med til at gøre en forskel. Vi er i år indgået dette spændende samarbejde under navnet Tuborg Apropos Live, som er et unikt projekt der kan give DJ-faget en ny vinkel, fremhæve talentet hos de lovende aktører og give resten af Danmark en enestående mulighed for at opleve elektronisk musik på en ny måde.

Aftens line-up på Harlekin består af DJ E.D.D.E.H, Unknown, Shaq, Sugarbois og Joakim Skovbjerg.