Nu åbner Baghuset

I aften åbner det nye “gå-i-byen-sted” Baghuset med livemusik og gratis adgang.

For dem, som tidligere kom på Underhuset, vil der være et glædeligt gensyn med musikere, som har spillet på det dengang populære sted. Jonas Kofoed, Martin Ganderup og Niklas Lamhauge sørger nemlig for musikken – og festen – når Baghuset slår dørene op.

De er alle tre kendt fra scenen på på det gamle Underhuset og de vil skiftes til at spille.

Det er Jesper Blaase, der også ejede Underhuset inden han lukkede det på grund af skimmelsvamp, som står bag Baghuset. Det nye “gå-i-byen-sted” ligger i de lokaler, som tidligere husede Grand Bio og senere Diskotek Z.

Jesper Blaase er også medejer af Diskotek Harlekin og “Hytten” i Nygade.

Der er gratis entré i aften og dørene åbnes klokken 21.00.

Leave a Reply