Halloween uhygge i Klub Filmstriben

Der er uhygge på pakaten, når Klub Filmstriben inviteret til film, popcorn, saftevand og halloween uhygge for de 8 – 12 årige på Holbæk Bibliotek.

Der er tre film på plakaten.

“Huset overfor” om to drenge der udfordrer hinanden til at gå på opdagelse i det uhyggelige hus på den anden side af vejen, hvor der venter dem begge en række nærgående overraskelser!

I “Mor byttes” bor Josefine ude midt i en skov på sine forældres hotel. Hendes mor har aldrig tid og derfor ønsker Josefine sig en ny mor. Men ønsket bliver til mareridt da en ny gæst ankommer til hotellet!

Og så sluttes der af med “Aqualorius”. For 20 år siden forsvandt to drenge i svømmehallen på Hulgårdsskolen. Siden da har der blandt eleverne gået historier om, at der på bunden af bassinet lever et monster! En aften efter lukketid tvinges Lars af skolens bølle til at dykke ned på bunden… Ned til Aqualorius!

Uhyggen finder sted fredag d. 10 oktober i den lilel sal på Holbæk Bibliotek. Dørene åbnes klokken 14.45 og filmforevisningen starte rklokken 15.00.

Efter filmene er der en snak om hvilken film der var bedst, sjovest og mest uhyggeligt. Det hele er fædig ca. klokken 16.10.

Billetter kan hentes gratis på Holbæk bibliotek fra den 26. september.

Leave a Reply