Pernille fandt den rigtige færge

Venstres Pernille Kruse foran Holbæk-Orø færgen lørdag eftermiddag. Foto: Jesper von Staffeldt.

Venstres Pernille Kruse foran Holbæk-Orø færgen lørdag eftermiddag. Foto: Jesper von Staffeldt.

Pernille er selvfølgelig Pernille Kruse (V) som i dag besøgte Orø for at ønske sin partifælle Ole Nielsen et “Tillykke” med den runde dag.

Folk fra nær og fjern var mødt op til Ole Nielsens reception på Orø kro, heriblandt flere partivenner også fra fastlandet bl.a Pernille Kruse og hendes bedre halvdel Carsten Andersen.

Da hun og gemalen skulle hjem til Holbæk lørdag eftermiddag, mødte Holbaekonline.dks repræsentant Venstres stærke dame ved Holbæk-Orø færgen og roste hende for at benytte den “rigtige” færge til Margrethes ø, nemlig den kommunale færge mellem Orø og Holbæk.

Vi har tidligere været efter hende, fordi hun før har valgt at benytte den private færge i stedet for den kommunale færge, når hun har været på Orø i sin egenskab af byrådspolitiker. Men nu kan hun godt finde den kommunalt ejede færge og der skal derfor fra Holbaekonline.dks side og sikkert mange orøborgere endnu engang lyde en stor ros til Venstres stærke dame for ved sin færgetur, at støtte Orø-Holbæk overfarten.

7 kommentarer

 • Lene Andersen

  En tak og en buket blomster herfa.

 • Hanne Duelund Larsen

  Godt gået, Pernille.
  RESPEKT herfra 🙂

 • Hans Bruun-Jensen

  Kære Holbæk Online:
  Har i virkelig ikke andet at skrive om – tænk at i er sunket så dybt 🙂
  I skal da bare være glade for at Pernille vil besøge jeres Ø – Kom ind i kampen HolbækOnline

 • Lene Andersen

  Kære Hans Bruun-Jensen! Vil du være venlig at give et tip om, hvornår du vil besøge Orø, så skal jeg gerne stå på havnen og modtage dig med en buket blomster.
  Holbæk-Orø færgen er vores livsnerve her på Orø og vi vil gøre alt, for at gøre omverden opmærksom på vores færge og på vores Ø.

 • Hans Bruun-Jensen

  Kære Lene Andersen.

  Det som jeg prøver at fortælle i min kommentar er bare – Har Holbækonline virkelig ikke andet at skrive om – end at fortælle at Pernille har taget Orø – Holbæk færge.
  Der må være vigtigere ting at skrive om disse tider 🙂

 • Lars O.

  Hans Bruun-Jensen: Man kunne også se det som et (lidt klodset?) cadeau til Pernille fra Holbaekonlines side. De har trods alt været efter hende flere gange fordi hun formastede sig til at tage den private trækfærge i en tid, hvor aftenafgange, færgetilskud osv var et varmt politisk emne for beboerne på Orø.

 • jesper von staffeldt

  I gymnasiet lærte jeg følgende rim :
  Den der kun tager spøg for spøg og alvor kun alvorligt, han og hun har faktisk fattet begge dele lige dårligt

Leave a Reply