Orø er svaret på jeres drømme!

Kan du lide fred, ro og idyl, så er Orø måske sagen - det kan man læse i Danboligs brochurer.

Kan du lide fred, ro og idyl, så er Orø måske sagen – det kan man læse i Danboligs brochurer.

Overskriften er ikke Holbaekonlines, men derimod overskriften på en af de to brochurer som Danbolig i Holbæk har fået fremstillet og som sætter focus på huse som firmaet har til salg på Isefjordens Perle.

Det er ikke let at sælge huse på i det hele taget, især ikke hvis man sammenligner med “De glade dage” før finanskrisen satte ind, og det er slet ikke let at sælge huse i “Udkantsdanmark” og værre bliver det hvis huset oven i købet ligger på en ø. Der er mange huse som haft et til salg skilt stående i flere år på Orø, og skulle der endelig vise sig en køber, kan det være et problem at få et realkreditinstitut til at finansiere det, selv om køberne har en god økonomi.

Der skal gøres en ekstraordinær indsats for at få en familie til at flytte til Orø. Der har kørt flere bosætningskampagner både på Orø og sågar i København og nu har et privat firma gjort en ekstra indsats, idet Danbolig i Holbæk har fået fremstillet to meget lækre og flot fotograferede brochurer, som kun omhandler Orø. Den ene rummer billeder og tekst om de huse der p.t. er til salg, den anden om alle de fordele der er ved at bo på en ø, især hvis man er en børnefamile.

Deres Udsendte medarbejder på Orø fandt en stak brochurer på Holbækfærgen, men for de af vore læsere, som ikke er i besiddelse af sådanne brochurer og har lyst til at opleve Ø-livets velsignelser, kan vi henvise til e-mailadresse holbaek@danbolig.dk.

Leave a Reply