Her er Nyvangs gæst nr. 1.000.000

Martin Jensen blev gæst nr. 1.000.000 i Andelslandsbyen Nyvang. Foto: Alex Christensen.

Martin Jensen blev gæst nr. 1.000.000 i Andelslandsbyen Nyvang. Foto: Alex Christensen.

I dag fik Andelslandbyen Nyvang besøg af sin gæst nr. 1.000.000 – en million.

Det var en noget befippet, men glædeligt overrasket Martin Jensen fra Rønnede, der fik æren af, at være gæst nr. en million.

Med æren fulgte en stor gavekurv, bespisning i Andelslandsbyens konditori og traktørsted for Martin og hans familie, privatchauffør og elegant veteranbil for en dag, samt gratis adgang til frilandsmuseet i hele 2015.

Martin, der kommer fra Rønnede ved Faxe, var taget i Andelslandsbyen med sin familie for at opleve høstmarkedet, der trækker godt 4.000 gæster fra nær og fjern. I de første år efter åbningen i 1992 havde frilandsmuseet beskedne besøgstal, men en stærk opbakning fra frivillige, levende formidling og konstant udvidelse af den historiske landsby har gjort, at Andelslandsbyen i dag har over 60.000 årlige besøg. Dermed er der tale om den 10. største attraktion på Sjælland udenfor København, og i Andelslandsbyen forventer man at den anden million gæster kommer noget hurtigere end den første.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.

Leave a Reply