27. april 2024

Holbæk B&I indkaserede et nederlag, da holdet i dag spillede mod Nykøbing FC på Nykøbing F. Idrætspark.

11 minutter inde i kampen bragte Mathias Olsen Nykøbing FC foran 1-0 på straffespark. Men Holbækkerne svarede hurtigt igen og kunne to minutter efter udligne til 1-1 på mål af Kristoffer Dirksen.

25. minutter inde i 1. halvleg gjorde Nicky Berthelsen det til 2-1 og med blot fire minutter tilbage inden pausen udbyggede han føringen til 3-1.

I 2. halvleg gik tempoet ned og først i 70. minut blev der igen scoret – denne gang til 4-1 ved Mathias Olsen, som dermed sendte bolden i mål for anden gang i kampen.

Hjemmeholdet, der indtil i dag har ligget helt i bund af 2. Division Øst, sendte dermed Holbækkerne hjem på den lange rejse gennem Sjælland med et 4-1 nederlag i bagagen.