Holbaekonline sætter fokus på Tuse Næs

Rasmus Nøhr spiller lørdag på Tuse Næs. PRfoto.

Rasmus Nøhr spiller lørdag på Tuse Næs. PRfoto.

Der sker en masse på Tuse Næs i hvert fald på det mere kulturelle område.

På lørdag gæster sangeren Rasmus Nøhr med band Tuse Næs vej nr 19. Hermed er der ved at blive skabt en tradition, idet det er 3. gang den kendte sanger giver koncert på Næsset og koncerten er oven i købet gratis. Koncerten forventes at starte kl. ca. 17 og vare et par timer. Under koncerten vil der være mulighed for at købe mad og drikkevarer. Holbaekonline/LokalKanalen vil være til stede med mikrofoner og kameraer for at optage en musikalsk reportage og lave et interview med den kendte sanger.

Reportagen vil sammen med en lignende musikalsk reportage fra Spirefestivalen blive sendt på LokalKanalen søndag d. 7. september kl. 22 og genudsendt efterfølgende mandag og torsdag kl. 8.30

Leave a Reply