28. marts 2024

En ny slagsang skal hjælpe Holbæk B&I i blå trøjer og hvide bukser, til at blive i 2. division. Arkivfoto: Rolf Larsen.

90 minutter var ikke nok til at afgøre onsdag aftens pokalkamp på Holbæk Stadion mellem Holbæk B&I og

Der skulle både ekstra spilletid og straffesparkskonkurrence til, før onsdagens pokalkamp mellem Holbæk B&I og B1908 var afgjort. Foto: Rolf Larsen.
B1908.

Holbæk kom ellers godt fra start og havde sin første reelle chance fem minutter inde i 1. halvleg. Men B1908s målmand var på sin plads og kunne tage bolden i armene.

Hjemmeholdet pressede gæsterne og efter 15 minutter havde Holbæk igen en god mulighed, da et hjørnespark blev sendt godt ind i feltet, hvor B1908s målmand i første omgang stod klar, men tabte bolden. Desværre var Holbækspillerne ikke lige vågne nok, til at få vendt sig og skudt, inden målmanden fik raget bolden til sig igen.

Minuttet efter havde B1908 deres første relle mulighed. Men bolden blev sendt over HBIs mål.

I 24. minut bragte Holbækkerne sig foran 1-0 på et mål af Faed Rama.

Hjemmeholdet holdt presset på modstanderne og havde et par muligheder mere i 1. halvleg, men det blev ved mulighederne.

Efter pausen var gæsterne en smule mere ivrige og efter Holbækkerne havde sendt bolden forbi B1908s mål efter fem minutter, så havde gæsterne seks minutter efter en god chance, der dog endte lige i hænderne på Holbæk B&Is målmand.

Begge hold fik et par gode chancer, der dog ikke blev vekslet til scoringer, før i 75. minut, hvor B1908s Kristian Larsen udlignede til 1-1.

Igen var der muligheder for begge hold – størst chance havde gæsterne i 90. minut, da et skud mod mål ramte overliggeren.

Da de 90 minutter var gået, stod det fortsat 1-1 mellem Holbæk og B1908 – og da en pokalkamp SKAL afgøres, så måtte de ud i ekstra tid: 2×15 minutter.

De første 15 minutters ekstratid var rodede og med kun få muligheder til begge hold. Ingen af de to hold kom for alvor i nærheden af at score.

Da der blev taget hul på de sidste 15 minutter var begge hold trætte – men angrebsiveren var kommet til bage og der var nogle gode chancer – især til Holbæk, der dog ikke formåede at fuldende chancerne med en scoring.

Da de ekstra 30 minutters spilletid var gået, var der stadig ikke fundet en vinder. Derfor måtte de to hold ud i straffesparkskonkurrence.

Mens Holbæk B&I fik første bold i mål og gæsterne måtte se bolden blive taget af målmanden, så var det til syvende og sidst gæsterne der klarede sig bedst med straffesparkene og kampen endte med en 5-6 sejr til B1908.