17. maj 2024

Hverken søndag aften eller mandag morgen, kunne man se lokal-tv fra Holbæk på LokalKanalen, som vi ellers havde annonceret.

Som vi skrev søndag aften, så er der problemer med teknikken, som skal sende Holbaekonline.dks indslag fra Holbæk – og de andre tv-stationers indslag på LokalKanalen.

Her på Holbaekonline.dk har vi arbejdet hårdt for at blive færdig med en række indslag, som skulle være sendt på LokalKanalen søndag aften kl. 22.00 og genudsendt i dag kl. 08.30 og på torsdag samme tid.

Men kort før vores program skulle i luften, måtte afvikleren, altså den tekniker som fysisk sørger for, at programmet sendes ud i luften, meddele, at en maskine var i stykker og der derfor ikke kunne sendes.

Teknikeren håbede dog på, at problemet ville være løst, så vores indslag kunne sendes mandag morgen som planlagt. Men heller ikke det kunne lade sig gøre.

I dag har vi så fået besked på, at problemet er så omfattende, at man har måtte bestille bestille en erstatningsenhed i USA og selvom den er sendt som hastesag, så er der pt. ingen tidshorisont på hvornår Holbaekonline.dk og de andre tv-stationer på LokalKanalen kan sende igen.

Her på Holbaekonline.dk krydser vi fingre og håber på, at der ikke går for lang tid, før vores indslag kan ses på LokalKanalen. Hold øje med Holbaekonline.dk for hvornår vi sender igen.