Katte reddet ud af brændende bil

Brand i bil på Omfartsvejen Foto:Michael Johannessen.

Brand i bil på Omfartsvejen Foto:Michael Johannessen.

Lørdag eftermiddag gik der ild i motorrummet på en bil, som kom kørende af omfartsvejen i retning mod Megacenter.

Ifølge ejerne af bilen begyndte der at lugte brændt, og han observeret at modkørende bilister begyndte at blinke med lygterne, de holdt derefter ind til siden, hvor han kunne se at der kom røg fra motorrummet. I bilen var der også to katte så de fik hurtigt kattene ud af bilen.

En forbipasserende ambulance stoppede, hvorefter han begyndte at slukke med en pulverslukker, og en mand nede fra gokartbanen kom med en pulverslukker, de fik slukket ilden så meget ned, at den ikke bredte sig til hele bilen, Falck Holbæk kom til og efterslukkede med vand.

Leave a Reply