Bil kørte ind i hus

Det var et stort hul, som bilen efterlod sig. Foto: Rolf Larsen.

Det var et stort hul, som bilen efterlod sig. Foto: Rolf Larsen.

Det var lidt af et chok, for en familie på Ahornvej i Vipperød, da en bil tirsdag eftermiddag pludselig bragede ind i huset.

Bilen, der havde holdt i genboens indkørsel var tilsyneladende trillet baglæns ned ad indkørslen, tværs henover Ahornvej henover en indkørsel inden den bragede ind ind gennem ydervæggen til et værelse i huset i nr. 10.

Holbæk Brandvæsen og politiet blev tilkaldt klokken 14.40.

Da bilen var fjernet, efterlod den et stort hul i væggen og brandfolk måtte sammen med frivillige fra beredskabet fjerne løse murbrokker og klippe elledninger, så man kunne komme til at stive huset af.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.

Leave a Reply