4. marts 2024

Et stort frafald af pigespillere hos Holbæk B&I og Tuse IF, har fået de to klubber til at indgå et samarbejde, som fremover skal styrke pigefodbolden både for elite og bredde på U17.

Ønsket er at fastholde og tiltrække så mange pigefodboldspillere som muligt ved at have et fodboldmiljø med flere piger til træning og flere trænere til rådighed, som kan skabe rammerne for udviklingen og talentplejen af pigerne.

– Vi hjælper hinanden med at udvikle pigefodbolden i Odsherred og fastholde vores talenter og ikke mindst give plads til, at alle kan spille fodbold, uanset om de har gjort det i flere år eller lige er startet. Derfor er nye ansigter også meget velkommen til, at komme og prøve at træne med siger Lennarth Engelund, årgangsansvarlig for U17 i Holbæk B&I til Holbæk B&Is hjemmeside.

U17 pigespillerne bliver efter sommer samlet under navnet – Holbæk-Tuse og vil spiller i række 1, med en klar målsætning om at slutte i toppen af rækken.