Arbejdet forsætter efter benzin udslip i tølløse

Benzin udslip Tølløse Foto: Michael Johannessen

Benzin udslip ved Tølløse Foto: Michael Johannessen


Lørdag morgen gik arbejdet med at reparerer den ødelagte benzinledning ved Tølløse igang.

Brandvæsnet havde været på stedet det meste af fredag aften og nat, hvor der blev pøset skum på udsivningsstedet for at holde benzindampene nede, hvorefter en slamsuger blev tilkaldt for at suge det forurenede skum op.

Klokken 08.00 i morges kom en gravemaskine og en container til stedet og arbejdet med at grave jorden væk omkring benzinrøret kunne gå igang, så en smed kunne komme til at svejse det brudte ledningsrør sammen.

I løbet af i dag vil miljøfolk komme til stedet for at vurdere forureningens omfang.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.

Leave a Reply