19. maj 2024

Fredag formiddag blev Team Rynkeby Holbæk sendt afsted mod Paris.

Holdet var her til morgen samlet på Torvet i Ahlgade for at tage afsked med familie, venner og støtter inden formanden for kultur og fritidsudvalget, Emrah Tuncer sendte rytterne afsted klokken 10 – først på en 2,5 km lang prolog rundt i byen og derefter mod Rødby og Paris.

Hovedmålet med cykelturen er at samle penge ind til Børnecancerfonden og derfor har holdet de sidste 8 måneder, arbejdet rigtig hårdt for at samle flest muligt penge ind. Der er blevet afholdt mange forskellige arrangementer og mange har købt plads på tøjet for at støtte dette gode formål.

Der har været en rigtig stor opbakning fra erhvervslivet i byen og omegn –

– På holdet er vi rigtig glade for denne store opbakning som vi er blevet mødt med” udtaler Hans Bruun-Jensen, fra Team Rynkeby Holbæk og fortsætter:

– Det giver ekstra kræfter til at nå hele vejen til Paris og ikke mindst håber vi at vores bidrag kan hjælpe mange syge børn og deres pårørende til en bedre hverdag.

Team Rynkeby Holbæk lander i Paris den 11. juli, hvor de i den østlige del af Paris vil mødes med alle de øvrige 26 Team Rynkeby hold. Der vil de i samlet trop køre de sidste 15 km ind til centrum.