To stærke spillere forlader Holbæk B&I

Det kunne være afskedsblomster, som elitechef Asger Madsen her giver til Andreas Holm og Ricki Olsen - men begge blev hædret i den netop overståede sæson for henholdvis 100 og 50 kampe. Foto og collage: Rolf Larsen.

Det kunne være afskedsblomster, som elitechef Asger Madsen her giver til Andreas Holm og Ricki Olsen – men begge blev hædret i den netop overståede sæson for henholdvis 100 og 50 kampe. Foto og collage: Rolf Larsen.

Endnu to af de helt store profiler hos Holbæk B&I forlader klubben.

Forleden valgte topscorer Martin Koch, at skifte til FC Helsingør og nu får han følgeskab af både Andreas Holm og Ricki Olsen.

Holbæk B&Is elitechef Asger Madsen er ærgerlig over, Andreas Holm og Ricki Olsen har valgt at spille for rivalerne i det nordsjællandske, men erkender, at sådan er gamet også.

– Andreas har gjort det godt for HB&I, men nu skal vi altså have ny anfører, og sådan er det. Jeg havde gerne set ham og Ricki blive i klubben, det skal der ikke herske tvivl om, siger Asger Madsen til Holbæk B&Is hjemmeside.

Begge spillere har skrevet under på en to-årig kontrakt med den nordsjællandske klub.

Leave a Reply