Ny guide hjælper turisterne

HolbækGuiden.dk kan f.eks. ses på smartphonen og bruges til at finde oplysninger om en seværdighed - her er det Kr. Eskilstrup Kirke. Billede: HolbækGuiden.dk.

HolbækGuiden.dk kan f.eks. ses på smartphonen og bruges til at finde oplysninger om en seværdighed – her er det Kr. Eskilstrup Kirke. Billede: HolbækGuiden.dk.

En ny online guide hjælper turister – og lokale – til at finde seværdigheder, spisesteder og overnatningsmuligheder i Holbæk Kommune.

Skolernes sommerferie er startet og dermed er “turistsæsonen” også kommet i gang for alvor. Vores område er lidt glemt af turisterne, men det håber den nye HolbækGuiden.dk at kunne være med til at lave om på.

På HolbækGuiden.dk kan man finde adresser og beskrivelser på seværdigheder, spisesteder og overnatningsmuligheder, samt artikler med forslag til ture, begivenheder m.m.

Den nye turistguide kan ikke blot bruges af turister, men i lige så høj grad bruges af lokale, som vil opleve deres egen kommune, som har mange spændende ting at byde på fra historiske kirker til levende museer, live musik, events og dejlige badestrande.

HolbækGuiden.dk benytter sig også af små videoer til at fortælle om steder og seværdigheder.

Det hele er samlet på HolbækGuiden.dk, der kan læses på både PC, tablets og smartphones og dermed nemt kan “tages med” og bruges “på stedet”.

Prøv selv på www.holbækguiden.dk

Leave a Reply