19. maj 2024

En 71-årig kvidne fra Tølløse kontaktede mandag aften politiet fordi hun havde opdaget, at der var blevet hævet penge på hendes dankort.

Kvinden har fortalt politiet, at hun mellem kl. 10 og 10.30 handlede i Netto i Tølløse og da hun var på vej mod SuperBrugsen blev hun kontaktet af en kvinde, som spurgte om vej til Holbæk Sygehus. Den fremmede kvinde ville have den 71-årige til at sætte sig ind på forsædet af bilen, men det afviste hun og pludselig kom der en mand med et kort for at få vist vejen til sygehuset. Manden puffede den 71-årige let ind på forsæddet i bilen og i forvirringen lykkedes det den fremmede kvinde at stjæle den 71-åriges dankort fra pungen i jakkelomen.

Den 71-årige følte sig utryg og skyndte sig ud, samtidig med at kvinden og manden forlod stedet i deres bil.

De to tricktyve blev beskrevet som:

A: kvinde, sydeuropæisk af udseende, 30-35 år, spinkel af bygning, sort, langt hår, iført mørkerød bluse og mørk trøje, kørte i nyere, mørk bil;
B: mand, sydeuropæisk af udseende, 45-50 år, 170-175 cm høj, sort/gråt hår, iført lys kortærmet skjorte med striber, mørke bukser, medbragte et landkort.

Den 71-årige kunne oplyse, at B måske havde afluret hendes PIN-kode, da hun betalte i Netto, fordi han stod meget tæt på hende under betalingen.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket A og B i området. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.