Et rødt flag smældede lidt uden for sæsonen

Rød front siger Nicolai Nicolaisen og Folketingskandidat Kaare Dybvad gensidigt til hinanden. Foto: Jesper von Staffeldt.

Rød front siger Nicolai Nicolaisen og Folketingskandidat Kaare Dybvad gensidigt til hinanden. Foto: Jesper von Staffeldt.

Det er ikke hver dag man hører et rødt flag smælde uden for sæsonen dvs. 1 maj, men det skete i dag lørdag, hvor der var reception i AOF lokaler, da regionsrådsmedlem Nicolai Nicolaisen fejrede sin 70 års fødselsdag.

Nu lyder 70 år af mange år, men folketingskandidat Kaare Dybvad kunne berolige sin partikammerat med følgende ord: Jeg synes Nicolai du skal lade dig genvælge, for når den amerikanske præsident Ronald Reagan i en alder af 76 år kunne have ansvaret for USA og resten af verden, så kan du vel også som 70 årig tage medansvaret for regionen.

Deres udsendte medarbejders bedre halvdel – og det kan kun være den bedre halvdel – havde lovet at spille, og så , så jeg en mulighed for at tage fusen på byrådsmedlem Ole Brockdorff og spurgte ham han ikke ville være forsanger, når der skulle synges de gamle arbejderkampsange. Jeg tænkte: Dem kan han squ ikke huske, det er jo som nævnt uden for sæsonen. Men her var det mig der blev taget fusen på: Ole kunne synge, og synge rigtig godt.

Se nedenstående video i HD-kvalitet og bær over med de første 10 sekunders uro i billedet, for Ole startede før jeg var klar, men hør hans guldkorn om Venstres formand Lars Løkke.

Leave a Reply