Kommunen har fået ny hjemmeside

Holbæk Kommune har fået ny hjemmeside. Screendump.

Holbæk Kommune har fået ny hjemmeside. Screendump.

Holbæk Kommune har fået ny hjemmeside – adressen, www.holbaek.dk, er den samme, men udseendet og det bagved liggende system er nyt.

Den nye hjemmeside er responsiv. Det betyder, at den kan præsentere indholdet, uanset om man bruger en pc, en tablet eller en smartphone. Den funktion har været helt afgørende for valget af systemet, fordi en stadig større del af brugernes tid på nettet sker på mobile platforme. Det gælder også kommunens hjemmeside, hvor omkring 37 procent af de besøgende bruger en tablet eller en smartphone.

Open source
Kommunen foreventer at kunne spare op mod en halv millioner kroner de næste tre år på hjemmesidebudgettet fordi man har valgt at bruge et open source CMS. Det betyder, at man ikke har udgifter til licenser og man sparer også penge på udviklingen.

En kommentar

  • Lars O.

    Og den er grim. Kæmpestore billeder og store tekster gør man skal rulle meget for at se punkterne på skærmen. Irriterende. Den virker som om den er lavet for svagtseende.

Leave a Reply