4. maj 2024

En syg bamse i bamselance... Sundhedsdag i Holbæk. Arkivfoto: Rolf Larsen

En syg bamse i bamselance... Sundhedsdag i Holbæk. Arkivfoto: Rolf Larsen
En syg bamse i bamselance… Sundhedsdag i Holbæk. Arkivfoto: Rolf Larsen
På lørdag er der Sundhedsdag i Ahlgade i Holbæk. Omdrejningspunktet for dagen er, at en sund alderdom allerede begynder, når man er ung.

Under temaet “Sundhed – hele livet” byder Holbæk Kommune, Region Sjælland og en række frivillige patientforeninger velkommen med aktiviteter og boder.

På Sundhedsdagen vil der blandt meget andet være et oplæg og en åben debat over temaet ”unge og alkohol”. Musikeren og Grand Prix-vinderen Niels ”Noller” Olsen vil desuden fortælle, hvordan han kom ud af mange års alkoholmisbrug.

Sundhedsvejleder i Holbæk Kommune, Tove Junge, vil fortælle om søvn og søvnproblemer.

Formålet med Sundhedsdagen er at fortælle både unge og ældre, hvordan de kan tage vare på deres egen livsstil og sundhed – og om, hvilke muligheder der er for sundhedsmæssig støtte i Holbæk Kommune, Region Sjælland og hos patientforeningerne.

Ahlgade vil blive omdannet til et sundheds-mekka, hvor gaden vil være prydet med boder, indslag og aktiviteter, hvor hver af de mange sygdomsbekæmpende foreninger, Holbæk Sygehus og sundhedsafdelingerne i Holbæk Kommune præsenterer sundhedstilbud. Der vil derudover være mulighed for at teste sig selv. Der er også mulighed for at starte dagen med lidt fysisk aktivitet i form af en lille, rask gåtur, der begynder ved Holbæk Gangsport.

Der vil i løbet af dagen være underholdning på i gaden i form af Cirkus Kæphøj, Holbæk Kommunale Musikskole, dans og folkedans.

Det hele foregår på Ahlgade lørdag 21. juni 2014 mellem kl. 10 og 14.30.