19. april 2024

Mohammed Asrihi ser på, mens bolden fra Jonas Jakobsens fod flyver forbi Fremad Amagers målmand Magnus Nielsen til 1-0. Foto: Rolf Larsen

Mohammed Asrihi ser på, mens bolden fra Jonas Jakobsens fod flyver forbi Fremad Amagers  målmand Magnus Nielsen til 1-0. Foto: Rolf Larsen
Nordvest FC fik lørdag besøg af Fremad Amager i sæsonens sidste hjemmekamp der blandt andet bød på fire mål på blot syv minutter.

Nordvest kom bedst fra start da holdet allerede i 2. Minut fik en stor chance. Men desværre for hjemmeholdet fløj bolden henover målet.

Fremad Amager fik en chance da de i 7.minut fik hjørne, men Lasse Krogh var på sin plads og tog bolden.

Herefter pressede gæsterne længe og en stor del af spillet foregik på NVFCs banehalvdel indtil 19.minut hvor Jonas Jakobsen bragte Nordvest FC foran 1-0.

Der skulle gå ti minutter før Fremad Amager igen fik en mulighed men bolden gik forbi målet.

Nordvest fik godt fat i spillet og i 37. minut forsøgte hjemmeholdet sig igen, dog uden held.

Seks minutter efter gjorde Ricki Olsen et halvhjertet forsøg og skød bolden lige i hænderne på Fremad Amagers målmand.

I halvlegens sidste minut blev NVFC tilkendt et frispark som blev placeret godt inde foran målmanden men afværget to gange mere fik hjemmeholdet losset til bolden uden den gik ind.

Efter pause skiftedes holdene til at have chancer, uden nogen af dem dog kunne udnytte dem. Størst chance fik Kristian Holm da han i 57. Minut fik bolden med ind foran gæsternes mål, men bolden endte med at gå over målet.

Ny chance tre minutter efter endte også uden scoring.

I 67. Minut fik gæsterne to kæmpe store chancer som begge blev afværget af Lasse Krogh i målet.

Tre minutter efter udlignede Fremad Amager til 1-1 med et mål af Tobias Hansen.

To chancer og et hjørnespark til NVFC uden set førte til scoring og så var Gæsterne klar til endnu et mål da Tobias Hansen igen sendte den forbi krogh og bragte Fremad Amager foran 1-2.

I 76. minut udlignede Ferdinand Bangsgaard til 2-2 og det blev hurtigt fulgt op et minut efter med et nyt mål til 3-2, denne gang af Martin Koch.

Og blot sekunder efter var muligheden der for endnu er mål til hjemmeholdet, men det forblev ved chancen.

Med blot 2 minutter tilbage fik gæsterne en chance, da der blev header til bolden men forbi målet. Sekunder efter havde NVFC en mulighed men også den gik forbi målet.

Dermed sluttede kampen med en 3-2 sejr til Nordvest FC.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.