17. maj 2024

Nordvest FC må sige farvel til den talentfulde midtbanespiller Ferdinand Bangsgaard, som i næste sæson skal slå sine folder i 1. division – NordicBet Ligaen.

Ferdinand Bangsgaard har skrevet en et-årig kontrakt med FC Roskilde som efter en fuldstændig fantastisk sæson rykker op i 1. division efter sommerferien.

– Jeg ser frem til at prøve kræfter med 1. division, og jeg håber, jeg kan bidrage til at FC Roskilde kan gøre sig i den bedre ende af tabellen. FC Roskilde har jo gjort det helt fantastisk i denne sæson og har et hold med rigtig mange gode spillere, som jeg glæder mig til at spille sammen med, siger Ferdinand Bangsgaard til FC Roskildes hjemmeside.

FC Roskildes træner Anders Theil glæder sig over at få Bangsgaard med i truppen:

– jeg har hele tiden været på udkig efter en midtbanespiller, som både har råstyrken til at spille i 1. division, og som samtidig besidder de kvaliteter boldmæssigt, som passer ind i den øvrige trup. Det gør en type som Ferdinand, så det er kun glædeligt, at han har valgt at tørne ud for os i den meget spændende 1. division, der tegner sig efter at sidste runde i den nuværende sæson blev afviklet i den forgangne weekend, siger Anders Theil