18. maj 2024

Sparekassen Sjælland har ansat en ny underdirektør. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Sparekassen Sjælland, har givet et generøst tilbud til Holbæk B&I. Arkivfoto: Rolf Larsen.
Sparekassen Sjælland, har givet et generøst tilbud til Holbæk B&I. Arkivfoto: Rolf Larsen.
Holbæk B&I har fået et generøst tilbud fra Sparekassen Sjælland: Skaf 400.000 kroner – så fordobler vi.

Sparekassen, der har hovedsæde i Holbæk, er hovedsponsor for Holbæk B&I. Nu er den så gået offensivt ind i kampen for at hjælpe den økonomisk trængte fodboldklub med en generøst tilsagn om, at match krone for krone hvis klubbens øvrige sponsorer køber plus-sponsorater for 400.000 kroner.

Ifølge Holbæk B&Is hjemmeside er der i øjeblikket tilkendegivelser på støtte for 90.000 kroner, så der er et stykke vej endnu.

– Vi har imidlertid fået flere henvendelser fra folk, som positivt overvejer at støtte, men som ønsker at høre, hvor meget Sparekassen Sjælland vil bidrage med, siger HB&I´s formand Kenny Jensby til klubbens hjemmeside.

Holbæk B&I kæmper med en tyngende rentebærende gæld på cirka en million kroner – en gæld som man meget gerne vil af med:

– Nu har Sparekassen Sjællands ordførende direktør Lars Petersson givet tilsagn om, at Sparekassen vil bidrage med 400.000 kr., hvis vi kan samle en tilsvarende opbakning fra klubbens øvrige sponsorer tilsammen. Men vi skal altså helt op i det niveau før det batter i forhold til at få gælden væk, siger Kenny Jensby til Holbæk B&Is hjemmeside.

Han har nu, sammen med næstformand Carsten Jørgensen henvendt sig til sponsorerne igen i håb om, at der kan sælges nok plus-sponsorater til at få gælden ud af verden.