19. maj 2024

Thomas Jensen i midten efter at have scoret. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Så stolt var Thomas Jensen da han scorede mod rækkens bedste hold. Foto: Rolf Larsen.
Nordvest FC fik søndag eftermiddag besøg af det kommende Nordic Bet-liga hold FC Roskilde på Holbæk Stadion.

Hjemmeholdet kom godt fra start med et forsøg i 3. minut. Allerede minuttet efter sendte Thomas Jensen bolden i mål til 1-0.

NVFC sad herefter på det meste af spillet med enkelte chancer til gæsterne.

Et af dem var et frispark uden for NVFCs felt som gæsterne ikke formåede at udnytte.

I 38. Minut fik Mohammed Asihiri gult kort, da dommeren mente han filmede i straffesparksfeltet.

Flere mulighedet kom hjemmeholdets vej forbi, som da Ricki Olsen i 44. Minut sendte bolden ind i feltet til Martin Koch, der forsøgte sig med hovedstød. Bolden gik forbi målet.

Efter pausen pressede Roskilde hjemmeholdet maksimalt og i 61. Minut fik Roskildes udlignet til 1-1.

Og så gok det stærkt for gæsterne. Blot ti minutter efter blev Roskilde tilkendt straffespark og det blev udnyttet til fulde til 1-2.

I 77. Minut lykkes det igen gæsterne at sende bolden forbi Lasse Krogh til 3-1.

Det blev også slutresultatet på en kamp hvor Nordvest FC islr i første halvleg viste sig fra sin bedste side.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.