6. maj 2024

Der var masser af dramatik da Mørkøv tog imod Brøndby lørdag eftermiddag. Foto: Rolf Larsen.

Det lykkedes Mørkøv IF at komme ud af lørdagens Serie 1 kamp med lidt mere end æren i behold, da holdet tog i mod Brøndby IF på banen ved Mørkøvhallen i en dramatisk kamp.

Det var ellers en kamp som indtil de sidste minutter var helt og holdent Brøndbys.

Allerede i kampens 2. minut lykkedes det gæsterne at komme foran 0-1 og Mørkøvs målmand havde virkelig noget at se til. Brøndby forsøgte sig flere gange i de første 30 minutter, mens Mørkøv kun havde et par chancer. Ingen af dem blev dog til mere end chancer. På bare to minutter 25 minutter inde i kampen havde Brøndby ikke mindre end syv forsøg på hjemmeholdets mål. Men heldigvis for Mørkøv, så kom der ingen mål ud af gæsternes arbejde.

I 34. minut bliver Mørkøv tilkendt et straffe, som Christian Bjarke Nielsen tager sig af og han udligner til stor jubel blandt Mørkøvs hjemmepublikum til 1-1.

Få minutter efter havde Mørkøv en kæmpestor chance for at komme foran, men bolden ramte overliggeren. På returen lykkedes det gæsterne at bringe sig foran 1-2.

Kun et minut inde i anden halvleg udbyggede Brøndby sin føring til 1-3.

Begge hold fik efterfølgende spillet sig til gode chancer, men ingen af dem formåede at få bolden de sidste cm over stregen.

I 70. minut fik Brøndbys anfører det gulde kort og blev sendt ud af banen. Gæsterne måtte derefter spille med kun 10 mand på banen. Alligevel lykkedes det Brøndby at spille sig til flere chancer i de følgende 15 minutter, dog uden at de bliver omsat til mål.

I 87. minut blev Mørkøv igen tilkendt et straffespark som Christian Bjarke Nielsen også denne gang satte sikkert ind blandt Brøndbys stænger til 2-3.

Brøndbys målmand var utilfreds med dommeren og da han gjorde opmærksom på det, valgte dommeren at trække de gulde kort og sende målmanden ud på bænken. Dermed var Brøndbymandskabet reduceret til ni mand.

I overtiden satte Mørkøv så punktum for kampen, da Mikkel Bo Eriksen lavede det afsluttende mål til 3-3.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.