Læserbrev: Ikke til at misforstå

Redaktionen har modtaget nedestående indlæg:

Ikke til at misforstå.

Budskabet fra Frederiksborgcentret stod lysende klart i forbindelse med Arena-debatten på Kuben i Holbæk i sidste uge. – I må aldrig sprede de forskellige idrætsfaciliteter, var ordene fra direktøren fra Hillerød. Der vil være så mange åbenlyse fordele og gevinster for alle borgere i Holbæk Kommune sagde folkene fra Centret og understregede, at det er sammenhængskraften der er så vigtig.

Det er derfor overraskende, at nogle få personer fortsat forsøger at forhale hele processen. I over 2 år har Kommunens folk arbejdet seriøst og målrettet med alskens undersøgelser omkring hele projektet.

Det kan íkke udelukkes, at nogle politikere har sovet i timen, men deres bratte opvågning betyder desværre, at de smider time-out kortet og dommeren har intet andet valg end at afbryde spillet for en periode.

Der er allerede brugt rigtig mange penge på Arena-projektet, så hvorfor forhale tidsplanen med alle mulige og specielt umulige tanker og ideer.

Udspillet er kommet fra foreningslivet og på mødet på Kuben gav flere idrætsledere udtryk for deres åbenlyse frustration over at Arena-projektet nu forhales. Det kan vi fra politisk side ikke være bekendt. Det fortjener de mange frivillige ikke.

Bjarne Kongsted
Politisk ordfører – Venstre
Holbæk Byråd

Skriv et svar