18. maj 2024

Holbæk B&I beder sponsorerne om ekstra støtte. Foto: Rolf Larsen.

Holbæk B&I  beder sponsorerne om ekstra støtte. Foto: Rolf Larsen.
Holbæk B&I beder sponsorerne om ekstra støtte. Foto: Rolf Larsen.
Holbæk B&I beder nu helt ekstraordinært sine sponsorer om økonomisk hjælp ovenpå sidste års store underskud.

Klubbens formand Kenny Jensby og næstformand Carsten Jørgensen har på vegne af bestyrelsen skrevet til klubbens 160 sponsorer og bedt dem overveje køb af såkaldte HB&I Plus-Sponsorater á 5000 kr. plus moms. Pengene skal udelukkende bruges til reducering – eller, i bedste fald, fuldstændig afvikling – af klubbens stærkt tyngende rentebærende gæld, der er på cirka en million kroner.

”Det falder os ikke nemt at bede HB&I´s sponsorer overveje at yde en ekstraordinær økonomisk hjælp til afvikling eller reducering af klubbens gæld. Men det er desværre nødvendigt”, skriver formanden og næstformanden i deres e-mail til sponsorerne.

Holbæk B&Is hovedpsonsor, Sparekassen Sjælland, har lovet at nedskrive en stor del af klubbens gæld, hvis andre sponsorer også støtter klubben med køb af Plus-sponsorater.

Og Kenny Jensby er optimististisk:

– Allerede få minutter efter mail til sponsorerne var sendt ud, kom den første positive tilbagemelding, så jeg er da optimist

1 thought on “Holbæk B&I beder sponsorerne om økonomisk hjælp

  1. Fornufigt træk fra hb&i. Klubbens nye bestyrelse har nok indset hvor dårlig en ide det var og bede skatteborgerne om at redde holbæk b&i gennem kommunekassen. Nu beder de så sponsorerne om hjælp (men den betaler vi skatteborgere jo i bund og grund også).

Comments are closed.