20. april 2024

Norvest FC. Tabte 2-5 til Avarta. Foto: Michael Johannessen.

Det gik slet ikke for Nordvest FC, da holdet søndag eftermiddag fik besøg af Avarta på Holbæk Stadion.

265 tilskuere fulgte med i hvordan Nordvest FC måtte indkasere forårets største nederlag.

Der gik to minutter, så kom gæsterne på måltavlen, da Morten Nilsen bragte Avarta foran 0-1. Og blot fem minutter efter udbyggede han føringen til 0-2.

Men i kampens 14. minut sendte Nordvest FCs Birol Serinkanli bolden forbi gæsternes målmand og reducerede til 1-2.

I 29. minut fulgte Mohammed Asrihi op og sendte bolden i gæsternes mål. Han udlignede dermed til 2-2.

Det var også stillingen, da de to hold gik til pause.

Men efter pausen var det igen gæsterne, som kom bedst ud af starthullerne, da Mikkel Dahl blot få sekunder inde i 2. halvleg scorede til 2-3.

Halvlegen bød på chancer til begge hold, men først i 75. minut blev der igen scoret. Det skete, da Morten Nielsen for tredje gang sendte bolden i Nordvest FCs net og dermed udbyggede gæsternes føring til 2-4.

Ihsan Cimen gjorde det færdigt, da han to minutter inde i tillægstiden scorede til 2-5.