14. april 2024

Holbæk B&Is har fået hjælp til at slippe af med rentebærende gæld på en lille million kroner. Foto: Rolf Larsen.

Holbæk B&Is nye bestyrelse har konstitueret sig. Foto: Rolf Larsen.
Holbæk B&Is nye bestyrelse har konstitueret sig. Foto: Rolf Larsen.
Mandag aften holdt Holbæk B&I generalforsamling og her blev der valgt en “ny” bestyrelse. Nu har bestyrelsen holdt sit første møde og konstitueret sig.

På generalforsamlingen mandag aften blev Kenny Jensby nyvalgt som fodboldklubens formand for en to-årig periode. Ved det efterfølgende bestyrelsesmøde blev den nyvalgte Carsten Jørgensen valgt til næstformand og den ligeledes nyvalgte Søren Vange, blev valgt som kasser-

Kirsten Halling, som også var en del af den gamle bestyrelse, blev valgt som sekretær.

Holbæk B&Is øvrige bestyrelseshold består nu af nyvalgte Asger Madsen, som fortsætter som elitechef, og Gert Ensted, som bliver formand for klubhusudvalget, samt Henrik Lund fra den gamle bestyrelse, som fortsætter som formand for ungdomsudvalget.

Den måske vigtigste opgave for den nye bestyrelse bliver, at “redde” klubbens 2. divisonshold, som siden 2008 har spillet under navnet Nordvest FC. Allerede inden sin tiltræden som formand, sagde Kenny Jensby, at holdet i fremtiden skal spille i blå-hvide farver som resten af klubben og spille under navnet Holbæk B&I.