3. maj 2024

Til pinse kan man opleve firemandsgruppen " Sound of the Fifties" spille dansevenlig musik fra 50'erne, 60'erne og 70'erne på Spisestedet Orø ved drivhusene i Næsby. Udenøs og indenøs kan bestille transport til og fra Esmosevej 11, så man kan møde politiet med god samvittighed.

Til pinse kan man opleve firemandsgruppen " Sound of the Fifties"  spille dansevenlig  musik fra 50'erne, 60'erne og 70'erne på Spisestedet Orø ved drivhusene i Næsby. Udenøs og indenøs kan bestille transport til og fra Esmosevej 11, så man kan møde politiet med god samvittighed.
Til pinse kan man opleve firemandsgruppen ” Sound of the Fifties” spille dansevenlig musik fra 50’erne, 60’erne og 70’erne på Spisestedet Orø ved drivhusene i Næsby. Udenøs og indenøs kan bestille transport til og fra Esmosevej 11, så man kan møde politiet med god samvittighed.
Det er ligesom der i år er kommet meget mere gang i musiklivet på Orø, og positivt er det også, at der er tale om et meget varieret musikudbud, med både inden- og udenøsmusikere. Se her hvad Orø kan byde på musikalsk i den kommende tid.

Der er mange musikoplevelser i vente og det har måske den positive virkning, at det kan trække flere turister til øen. Der er ingen tvivl om, at mange af de gæster som oplevede Sussi & Leo samt Fede Finn & Funny Boyz for nyligt på Orø Kro, kom udefra. Det sætter igen Orø på landkortet.

Der er også stor ros til musikklubben Orø All Stars, som har skaffet et øvelokale til de mange musikere på Orø og nu på det sidste også har søgt og fået et sceneorgel fra Tuborg fondet til en værdi af næsten 16.000 kr.

Også Hegnegården har meldt sig som spillested for det måske lidt mere finkulturelle. Her kan man søndag d. 23 februar kl. 14 opleve digtoplæsning og ægte Orømusik ved Simon Bornedal Hansen og den lokale musikgruppe “Engle om Natten”.

Fredag den 28. februar kamn man opleve Night Train med multikunstneren Peter Møller på Orø kro. Night Train leverer Blues rock , pop og Jazz.

Musikeren og sangeren Merete Ruud Hansen optræder d. 21. marts på Elnebjergcenteret, et arrangement som Brugerrådet står bag. Merete Ruud Hansen er bl.a. kendt fra duoen Frank & Merete, Grand Prix med melodien Hen over engen og ikke mindst for sammen med bl.a. orømusikeren Hans Knudsen at have produceret en lokal udgave af “Vi er alle i samme båd” til tekst af sognepræst Kirsten Schmidt.

Spisestedet Orø ved drivhusene har ligget lidt stille i januar og februar måned, men tiden er brugt på at renovere det populære spisested. Men nu åbner de med brag af en voksen-fastelavns-fest d. 1.marts med god dansevenlig rockmusik og ellers går det slag i slag med musikken på Esmosevej 11 i Næsby:

Fredag den 21. marts med Musikforeningen Orø all stars, fredag d. 4. april kan man høre en ny gruppe; Ræve i Berlin, langfredag spiller John Vestergaard og drengene og til pinse leverer firemandsgruppen “Sound of the fifties” dansemusik fra 50erne, 60erne og 70erne.

1 thought on “Orø – musikkens ø

  1. En fin og fuldtdækkende omtale af musiktilbudene på vor lille Ø.
    Bravo og hatten af for det Jesper
    Du får et trut i hornet når Night Train spiller på Kroen d.28
    Peter Trut

Comments are closed.