17. maj 2024

Det bliver også fremover Axel Hansen Transport A/S, som skal transporetere affald fra genbrugspladserne i kommunen.

Holbæk Forsyning A/S bestyrelse har onsdag aften besluttet at tildele kontrakten med transport af affald fra genbrugspladserne til Axel Hansen Transport A/S.

Holbæk Forsyning A/S modtog 3 tilbud, som alle blev vurderet på kriterierne pris, kvalitet, miljø og arbejdsmiljø for medarbejdere i virksomheden. Ved en samlet vurdering af det økonomisk mest fordelagtige tilbud vandt Axel Hansen Transport A/S.

– Vi glæder os over, at der med tre tilbudsgivere har været interesse og konkurrence om opgaven med at transportere affald fra vores genbrugspladser. Det har givet en billigere pris, også selvom der er flere muligheder i den nye kontrakt. Axel Hansen Transport A/S kører den eksisterende kontrakt, og det vil alt andet lige lette overgangen til den nye kontrakt, at de – i konkurrence mod andre og større tilbudsgivere – var i stand til at levere det bedste tilbud og dermed fortsætter, siger Susan Münster, administrerende direktør i Holbæk Forsyning A/S.

Tildelingen af kontrakten betyder, at Axel Hansen Transport A/S skal certificeres i kvalitetsledelse. Det giver kunderne på genbrugspladserne en øget sikkerhed for at alle aktører på genbrugspladserne har procedurer for at leve op til den nye kontrakt.

– Det er tilfredsstillende, at flere vognmænd har vurderet, at det kunne betale sig at springe med på vognen og gå i gang med en certificering, og at det samtidig er lykkedes os at opnå en billigere pris, slutter Susan Münster.