21. april 2024

Fredag aften kort før klokken 19 blev der begået røveri mod DagliBrugsen i Kundby.

En maskert mand var kommet ind forretningen, hvor han med en hobby kniv havde truet kassemedarbejderen til at udlevere kontanter fra kassen. Pengene blev lagt i en hvid pose, som røveren selv havde medbrag

Bagefter forlod røveren stededet i ukendt retning. Politiet blev tilkaldt og ledte efter røveren i området, uden at finde ham.

Røveren beskrives som mand, 17-20 år, ca. 165 cm høj, spinkel af bygning, iført sort jakke med hætten trukket op om kasket med lys skygge, sort tørklæde for underansigtet, grå joggingbukser med sort stribe ned ad benene, sorte kondisko med hvide såler.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket røveren i forbindelse med røveriet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.