14. april 2024

Færdselspolitiet slog lørdag eftermiddag til på Orø med flere bøder til følge.

Kontrollen fandt sted mellem klokken 14.00 og 16.30.

Under kontrollen blev en 53-årig mand anholdt og sigtet for spirituskørsel. Og da manden ikke havde generhvervet sin førerret, blev han også sigte for kørsel uden førerret. Bilen, som den 53-årige kom kørende i, var blevet påsat stjålne nummperlader, så politiet sigtede ham også for at have påsat stjålne nummerplader. Desuden blev han sigtet for manglende forsikrning og indregistrering af bilen. Den 53-årige blev løsladt efter at have fået taget blodprøve.

Mens politiet ventede på at lægen skulle ankomme og tage blodprøven, blev politifolkene opmærksomme på en person, der kom kørende i en golfbil med påhængsvogn. Vogntoget var ikke forsikret og heller ikke registreret og opfyldte i øvrigt ikke kravene for at kunne blive indregistreret som bil.

udover de to nævne sager, skrev politiet flere bøder for manglende sikkerhedssele og ikke medbragte kørekort, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.