12. juli 2024

Den seneste uge har været en mild uge med temperaturer over frysepunktet. Sådan bliver det også på årets sidste dag.

– Det ser ud til at temperaturerne hele dagen vil ligge mellem 2 og 5 plus grader og vi får vi delvis skyfri himmel det meste af dagen. Desværre kan der komme skyer i løbet af aftenen og de vil også hænge over os ved midnat, siger jourhavende hos VejretOnline.dk, Jesper Christensen og han fortsætter

– Raketopsendere er gerne interesseret i vindstyrken og her kan jeg fortælle, at vi får en let til frisk vind fra syd og sydvest.

Nytårsdag
2014s første dag bliver lige så mild som 2013s sidste.

– Nytårsdag bliver det skyet og der kan komme lidt nedbør i løbet af dagen. Vinden vil være let og temperaturen vil ligge på 2 – 5 grader. Så det er jo et fint vejr til at gå en lille tur og få frisk luft i efter en hæftig nytårsaften, siger Jesper Christensen.