12. juli 2024

En 84-årig mand forhindrede fredag eftermiddag tyveri i sit hjem p Borchsvej i Holbæk.

Politiet fik kort før klokken 14 en henvendelse fra en kvinde på vegne af den 84-årige. Hun oplyste, at den 84-årige havde henvendt sig til hende, fordi en fremmed kvinde havde forsøgt at stjæle fra ham, da hun var i hans hjem.

Politiet kørte ud og talte med den 84-årige, der kunne fortælle at han kort inden anmeldelsen, var blevet opsøgt af en kvinde, som ville tale med ham. Hun var blevet lukket ind i stuen, men da hun bad ham om at gå ind i soveværelset, fattede han mistanke om, at noget kunne være galt. Han bad derfor kvinden om at forlade hans hjem, hvilket hun så gjorde.

Den kvindelige tricktyv havde ikke nået at stjæle noget. Hun beskrives som: 25-35 år, 170 cm høj, almindelig af bygning. Hun talte dansk med accent og var iført tørklæde og mørkt tøj. Hun medbragte net med appelsiner.

Politiet ledte efter kvinden i området, men fandt hende ikke.