16. juli 2024

Økonomiudvalget havde i dag den nye sponsoraftale med Holbæk B&I på dagsordenen – men der blev ikke truffet nogen beslutning.

Holbæk B&I var inviteret med til mødet, så klubben kunne redegøre for, hvorfor den er kommet ud med et underskud på 907.000 kroner i år, og hvorfor den har brug for at få en saltvandsindsprøjtning i form af en sponsoraftale på 1,4 millioner kroner årligt i tre år. Det er 800.000 kroner mere om året, end den nuværende sponsoraftale giver klubben.

– Noget af det, som fodboldklubben fortalte lød fornuftigt, siger Finn Nielsen fra Dansk Folkeparti til Holbaekonline.dk efter onsdagens møde i Økonomiudvalget.

Dansk Folkeparti har ellers indtil nu holdt sig helt fast på et nej til en ny aftale med fodboldklubben, hvis elite-hold spiller i 2. division.

– Vi vil jo gerne beholde klubben, men økonomien skal se fornuftig ud, siger Finn Nielsen.

Socialdemokraternes Sine Agerholm udtaler efter mødet:

– Jeg har ikke forstand på fodbold, så jeg håber sagen sendes tilbage Kultur og fritidsudvalget, hvor den efter min mening hører hjemme.

Tema møde i næste uge
Der blev ikke træffet nogen beslutning for eller imod sponsoraftalen. Socialistisk Folkeparti var fraværende og efter Holbaekonline.dks oplysninger, var der derfor stemmelighed.

I stedet har udvalget valgt at lave et temamøde inden næste uges Byrådsmøde. På temamødet ønsker man at få flere oplysninger i sagen og man vil finde ud af om man kan finde besparelser og få en mere fornuftig økonomi i fodboldklubben.

2 thoughts on “Sponsoraftalen: Ingen afgørelse i Økonomiudvalget

  1. Sidste nyt: Meget tyder på at der heller ikke kommer nogen afklaring på byrådsmødet på onsdag. Mon ikke “aben” bliver sendt tilbage til Kultur- og fritidsudvalget, som så først kan behandle sagen til næste år. Her er det et nyt byråd som skal behandle ansøgningen, og på forhånd har Enhedslisten sagt nej til at give ekstra kommunale kroner til en professionel klub. Det vil betyde et nej , hvis S og DF står fast på de synspunkter der bl.a. er kommet frem på HO.

  2. Sig nej – vi er en del, der er medlemmer af andre sportsklubber, der derefter berettiget kunne argumentere for økonomisk støtte fra kommunen. Det er ikke rimeligt at favorisere en enkelt sportsgren på den måde.

Comments are closed.