21. april 2024

En 20-årig mand fra Orø blev lørdag aften anholdt i Føllenslev ved Kalundborg.

Anholdelsen skete kl. 22.28 da færdselspolitiet lavede færdselskontrol på Kalundborgvej. Her vinkede de en varebil ind til siden, men varebilens fører stoppede ikke og en politipatrulje satte derfor efter varebilen, som blev standset på Favrbovej i Føllenslev.

Bilens fører forsøgte i første omgang at udgive sig for at være en anden og opgav falskt navn til politiet. Men betjenten fattede mistanke og gik føreren og hans passager lidt på klingen. Lidt efter måtte føren krybe til korset og fortælle sit navn og adresse.

Der var tale om en 20-årig mand fra Orø.

Politiet sigtede ham for spirituskørsel og da det viste sig han i forvejen var frakendt førerretten, blev han også sigtet for frakendelsestiden, ligesom han også sigtes for at opgive falsk navn til politiet.