19. april 2024

I dag er der julemarked på Tølløse Privat- og Efterskole – og det er af den slags, som også gør en forskel ude i verden. Hele overskuddet går nemlig til et godt formål.

Sidste år kunne skolen sende 36.300 kroner til et skolebyggeri i Kenya. Også i år går overskuddet til en skole i Kenya. Skolen ligger i byen Nakuru og er ledet af et dansk ægtepar, Susanne og Leif Madsen.

På julemarkedet kan man finde inspiration til julegaverne blandt et spændende udvalg af smykker, julepynt og glaskunst og der er masser af aktiviteter for enhver smag; der er tombola og mange forskellige boder, som sælger hjemmelavet syltetøj og forskellige julegodter til den søde tand, og der vil selvfølgelig også være kaffe, te og kage i spisesalen. Og så kan man få skrevet sit navn på et lækkert honninghjerte.

Julemarkedet finder sted i dag kl. 12 – 15 på Tølløse Privat- og Efterskole, Kvarmløsevej 37 A, 4340 Tølløse.