19. april 2024

Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.

Så er valget startet. Foto: Jesper von Staffeldt.
Så er valget startet. Foto: Jesper von Staffeldt.
Efter en lidt kedelig og forudsigelig valgkamp uden de store emner og visioner på dagsordenen, kommer nu vælgernes dom over kandidaterne til byråds- og regionsvalg. ¨

Som byrådskandidat Christina K. Hansen (A) sagde til Holbaekonline.dk : Det der er har været sværest for de unge er ´´, at se forskellen på højre- og venstrepolitik. Måske har de ret de unge vælgere, for mange voksne har måske samme problem. Interessant bliver det at se hvem der bliver borgmester, men også om valgdeltagelsen bliver højere end ved valget for fire år siden, for kommunen har brugt mange kræfter – og penge – for især at få de unge til at stemme.

Holbaekonline.dk var med , da valghandlingen startede på Orø:

1 thought on “Web-TV: Nu er det op til vælgerne

  1. Der var drama i stemmeboksen på Orø i formiddag.Da jeg havde sat mit 2. kryds (må gerne sætte 3)på Orø Lokalforum, falder skrivehylden ned i den ene side med et brag, blyanten rives ud af snoren. Stemmeforordnerne kom nærmest stormende ind i boksen. Hvad sker… Jo det 2. kryds var åbenbart for tungt sagde jeg. Nu står der 5 stærke mand i og omkring boksen, jeg er kommet sikkert ud. Hylden er svær at hænge op plads i holderne af mindst 5 hænder. Det var for meget for den lille boks, 3 sider skilds ad, er på vej på gulvet, mændene når at gribe. Boksen samles på heltevis og en forordner, den 6. mand kommer med gaffatape. 2 mand måtte sutte på snoren for at få den “spidset” og igennem hullet i blyanten Jeg fik virkelig brudt stilheden – alle omkring skreg af grin under hele misæren – jo vi morede os kongeligt.

Comments are closed.