7. maj 2024

Det blev uafgjort, da KFUM Mørkøv søndag eftermiddag tog imod Holbæk HK i kvindernes 3. division.

Kampen blev spillet i Mørkøvhallen, hvor et veloplagt publikum sørgede for den gode stemning.

I første havleg var det så som så med scoringerne, men ved pausen var Mørkøv kommet foran 10-8.

Efter pausen trak Holbæk for alvor i arbejdstøjet, og det lykkedes gæsterne at komme foran og holde føringen indtil kampens sidste sekunder, hvor Mørkøv fik udlignet til slutresultatet 21-21.

Borgmester Søren Kjærsgaard var gæstespeaker og stillede sammen med Odsherreds borgmester Thomas Adelskov og politikerne Steen Klink og Søren Rasmussen op til politiskespørgsmål i pausen mellem damernes kamp og Herrernes 3. division kamp mellem Mørkøv KFUM og lokalrivalerne fra Lammefjorden.