21. april 2024

Der er flere udsendelser med interesse for Holbækkere i denne uge på TV-Vestsjælland.

Mandag genudsendes 1. del af Spidskandidater i Krydsild, hvor Søren Wolstrup udspørger dem op mod Kommunalvalget. Udendelsen sendes kl. 8.00, kl. 16.30 og kl. 22.30.

Tirsdag kan man komme med en tur i MultiMotion på den gamle kaserne i Holbæk. Det er kl. 8.00, kl. 16.30 og kl. 22.30.

Onsdag fortæller Søren Wolstrup om kommeunde valgudsendelser, som han har produceret med de lokale spidskandidater. Det er kl. 08.00 og kl. 16.30. Her kan man også se et indslag om Holbæk Bibliotek og den service, som stedet tilbyder borgerne.

Torsdag kl. 8.00 kigger programmet Sovitek på en ung iværksætter, som startede med at sælge solceller og det blev en success. Men så ændrede regeringen lovgivningen. Igen og igen. Hun omstillede sig og har i dag fundet en fantastisk Niche.

Fredag morgen handler udsendelsen Dohasolar om en ung iværksætter, der har fundet en niche som andre virksomheder kan få glæde af. Programmet sendes kl. 8.00.

Lørdag aften efter DanskTop Scenen kl. 21.30 genundsendes programmet Sovitek, som også blev sendt torsdag. Programmet sendes kl. 22.00 og en halv time senere, kl. 22.30 genudsendes Dohasolar, som også blev sendt fredag morgen.