19. april 2024

Der gik ikke mange minutter – så var billetterne til D-A-D koncerten den 4. marts næste år revet væk.

Eller det vil sige næsten:

– Der blev meldt udsolgt første gang efter 16 minutter, men i virkeligheden kunne en heldig køber få billetter sidst på eftermiddagen, hvis man var heldig at ramme en billet der lige var frigivet af systemet, fortæller Frands Wolff fra Musikklubben Elværket.

Selskabet bag betalingsløsningen, DIBS, havde nemlig store problemer meder at få deres system til at køre. Derfor kunne man altså være heldig at købe en billet, da de sidste billetter blev frigivet hen over eftermiddagen.

– Men så blev de også solgt, fortæller Frands Wolff.

De heldige købere af billetterne, kan nu gå og glæde sig til den 4. marts hvor D-A-D i anledning af bandets 30 års jubilæum spiller på Elværket i Holbæk.