14. april 2024

Det var så det træ! Foto: Jesper von Staffeldt.

Det var så det træ! Foto: Jesper von Staffeldt.
Det var så det træ! Foto: Jesper von Staffeldt.
Som tidligere omtalt på Holbaekonline.dk var Deres udsendte medarbejder noget uheldigt under stormen i mandags da Orøs måske største træ “lagde sig ned” på både bil og garage.

Træet stod i skellet mellem Brøndevej 41 og 43. En skovarbejder der så træet mener det kunne være op til 200 år gammel. En barn som var på besøg hos en genbo så træet falde, og i følge ham, lagde det sig først ned en gang, rejste sig halvt op og faldt så endelig ned. Det skyldes nok de store rødder har virket som en slags elastikker.

Det tragikomiske er at lige før træet væltede synes Deres udsendte medarbejders bedre halvdel, at det nok var bedst at køre bilen i garage, så man undgik flyvende genstande. Af skade bliver man klog. På Brøndevej 43, må vi så været blevet meget kloge!

1 thought on “Farvel til Orøs måske største træ

  1. Og et lille vigtigt PS ! til andre læsere som har problemer med oprydning af træer mm efter stormen. Forsikringsselskaberne dækker kun oprydning en meter rundt om huset, så står du med en rod som denne, så har en problem , som kan koste dyrt

Comments are closed.