30. maj 2024

Den ene solgte helt kontante ting, den anden lidt mere luftige. Foto: Jesper von Staffeldt.

Den ene solgte helt kontante ting, den anden lidt mere luftige. Foto: Jesper von Staffeldt.
Den ene solgte helt kontante ting, den anden lidt mere luftige. Foto: Jesper von Staffeldt.
Vil vælgerne ikke komme til politikerne, så må politikerne komme til vælgerne. Og hvad er mere oplagt en et kræmmermarked som her på Orø, hvor mindst det halve Orø og lidt til var forbi.

Socialdemokratiet havde benyttet sig af chancen, og de potentielle vælgere på Margrethes Ø kunne få en snak med Regionsrådsmedlem Nicolai Nicolaisen, byrådsmedlem Ole Brockdorff og byrådskandidat Christina K. Hansen.

Der var flere som gerne ville tale med Ole Brockdorff om de 103 sommerhusbeboere som bebor deres sommerhus ulovligt, og nu bliver truet med at blive sat på porten, hvis ” højere magter” ikke griber ind, som tidligere nævnt på Holbaekonline.dk.

Nærværende netavis benyttede sig af chancen til at få et videointerview med Ole Brockdorff og Christina K. Hansen, og begge fik det kontante spørgsmål: Hvordan vil den almindelige borger i Holbæk kommune mærke, hvis man får et alternativt flertal efter 19.11? Et tillægsspørgsmål til den unge byrådskandidat var – inspireret af artiklen Burger-spisere opfodres til at stemme – Finder du det rigtigt at man inddrager McDonalds i kampagnen “Husk at stemme, ellers er der andre som bestemmer”.

Svarene får du i nedenstående video – men vi kan røbe, at i Christinas svar hører man den for politikere sjældne udtalelse: Det er os som politikere, der har fejlet! Videoen bør ses i HD-kvalitet.