30. maj 2024

Michael Mølgaard fik chancen for at vinde en bil - men måtte nøjes med trøstepræmien på 15.000 kroner. PRfoto.

Michael Mølgaard fik chancen for at vinde en bil - men måtte nøjes med trøstepræmien på 15.000 kroner. PRfoto.
Michael Mølgaard fik chancen for at vinde en bil – men måtte nøjes med trøstepræmien på 15.000 kroner. PRfoto.
Søndag havde Michael Mølgaard muligheden for at sikre sig en Peugeot personbil, hvis han altså lige kunne lave et put på knap fire meter på Midtsjællands Golfcenter.

Inden da, havde en håndfuld spillere været i udskilningskonkurrence og det den vandt Michael Mølgaard og dermed fik han muligheden for at vinde Hole-in-One bilen.

Omkring 60 tilskuere havde trodset efterårs-gråvejret og fulgte afslutningen.

Michael Mølgaard studerede greenen og lagde bolden præcis 3,985 meter fra hulkoppen svarende til bilens længde. Han puffede bolden afsted og det lignede et godt put, men 40 cm fra hullet faldt bolden af mod venstre og lagde sig tilrette kun 20 cm fra hulkoppen. Dermed fik Michael Mølgaard ikke lov til at tage bilen med hjem, men i stedet fik han en trøstepræmie på 15.000 kroner.

– At sætte en bil på højkant, startede som en sjov idé, der bare blev ført ud i livet. På bare en måned var opsætningen på plads og sponsorer meldte klar. Det har givet en fantastisk opmærksomhed, som sammen med flotte anmeldelser efter åbningen af den gennemrenoverede bane i august, har betydet et efterår med rigtigt mange gæster på MidtGolf’s anlæg, fortæller manager i MidtGolf, Frands Wolff.

Frands Wolff forventer da også, at der kommer en bil i spil igen til næste sæson, selvom 2013 ikke har budt på de sædvanlige 5-6 hole-in-ones men blot 2.